Вечірнє небо над Одесою потривожили неопізнані літаючі об'єкти (НЛО). Багато одеситів спостерігали в небі незвичайне явище. Палаючі вогні літали на великій висоті, місцеві жителі почали будувати теорії про причини виникнення цих загадкових вогняних точок.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих видань і Telegram-каналів.

Перші теорії виявилися найфантастичнішими. Деякі одесити припустили, що до міста прилетів НЛО. Люди розповідали, що вогні спалахували в небі і опускалися в бік моря, де зникали. Через десять хвилин з'явилися ще чотири вогники, вони переміщалися по колу, а потім згасли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інші місцеві жителі згадали, що подібне явище вже спостерігали в Одесі, причому не один раз. Точні причини виникнення вогнів невідомі. Існує кілька правдоподібних теорій. Наприклад, що вогні - це китайські ліхтарики або дрони.

Також є версія про військові навчання. Це можуть бути як сигнальні вогні для військових або судів, так і спеціальні повітряні мішені, по яких вчаться стріляти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, до Землі наближається гігантський астероїд, залишилися лічені години - що чекає на Україну.

Як повідомляв Знай.uа, вчені знайшли під Києвом улюблене місце НЛО - літають, як у себе вдома.

Знай.uа писав, Землі загрожує Аполлон: можливе зіткнення з величезним астероїдом.