Героями проекту" Майже колішні " стали сімейні пари, стосунки у яких дійшли до критичної точки. З цієї причини вони звернулися за допомогою до психолога. І експерт проекту Ірина Кириченко спробує допомогти їм і дасть шанс врятувати сім'ю.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українці побачать історію молодої пари з Одеси - 25-річного Петра і його дружини-22-річної Тетяни, стосунки яких перетворилися на взаємні звинувачення і образи. Подружжя не отримують того, чого очікують від партнера, постійно дорікаючи один одного, що і стало головною причиною роздумів про розлучення. Тому пара вирішила взяти участь в проекті, щоб зрозуміти чи можна врятувати їх шлюб, або відносини приречені.

Психолог, ведуча та експерт проекту" Майже колішні " Ірина Кириченко зазначає, що взаємні закиди - це помилка, яку часто допускаються партнери під час сімейних конфліктів:

“дуже багато жінок вважають, що чоловіка можна мотивувати постійно критикуючи його і вказуючи на його мінуси. Але це помилка. Ми росли в різних умовах, і всім нам потрібно Різне для того, щоб розкрити свій потенціал “.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Майже колишні, фото: 1+1
Майже колишні, фото: 1+1

За умовами проекту пара протягом тижня живе в розділеному навпіл будинку і щодня проходить стрес-тест: подружжя оголошує близьким родичам про намір розлучитися; мають можливість сходити на побачення зі своїм "ідеальним партнером" і проходять детектор брехні:

" коли в парі починаються конфлікти, відразу ж з'являється спокуса замінити того, хто поруч, вважаючи, що таким чином можна все вирішити. Таня стверджує, що хоче бути слабкою жінкою, а просто поруч з Петею не може собі цього дозволити. Але чи притаманна їй така роль взагалі, і чи дійсно вона цього хоче? "- коментує ситуацію Ірина Кириченко.

Подружжя піде на побачення з тими партнерами, які відповідають їх головним вимогам: Тетяна зустрінеться з впевненим у собі, волелюбним байкером, А Петро з ніжною і тендітною дівчиною.

Про те, чи залишиться пара разом, глядачі дізнаються у вівторок, 15 вересня о 22:45 на "1+1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Орел і Решка" зізналися у труднощах під час карантину.

Як повідомляв Знай. ua, 9-річна дівчинка врятувала тисячі людей після смерті, світ аплодує подвигу.

Також Знай. ua писав, що пустотливий Мікеле Морроне підкрався до фанаткам ззаду і змусив кричати від захвату.