Овен

Сьогодні подбайте про власне здоров'я. Корисний плановий візит до лікаря, особливої уваги зажадають зуби і ротова порожнина. Вечір присвятіть прогулянкам на свіжому повітрі.

Телець

Постарайтеся сьогодні не сідати за кермо і поменше бувати в місцях скупчення народу. День може принести ризик травм і невдач. А ось на сімейному фронті, навпаки, все добре. Ви заручитеся підтримкою близьких і відчуєте тепло і любов.

Близнюки

Не майте сьогодні справ з езотерикою, не звертайтеся до ворожок і екстрасенсів — великий ризик нарватися на шарлатана. А ось правильні духовні практики, або похід до церкви, якщо ви релігійні, навпаки наповнять вас силою і вірою в себе і завтрашній день. Приділіть увагу старшим родичам-вони по вам скучили.

Рак

Вам належить серйозна розмова з другою половинкою. Не бійтеся говорити про речі, які раніше приховували. Найімовірніше, це зміцнить ваш зв'язок і зробить вас ближче, всупереч очікуванням гіршого.

Лев

День хороший для зміцнення дружніх зв'язків і возз'єднання з людьми, контакт з якими був втрачений. Спілкуйтеся, розмовляйте по душах, сходіть куди-небудь випити разом кави. Спільна справа допоможе відновленню зв'язку. Якщо у вас є найкращий друг, запросіть його в гості або на прогулянку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діва

Не турбуйтеся про майбутнє, живіть сьогоднішнім днем. Дайте собі вихідний. Ви багато працювали, покращуючи і себе, і навколишній світ. Всіх грошей не заробиш, а ось вигоріти такими темпами цілком можна. Побережіть себе - ви потрібні своїм близьким.

Терези

Астрологи вважають цей день сприятливим для заміжжя, планування дитини та інших серйозних рішень, пов'язаних з сім'єю. У професійному плані день також складеться вдало, можлива надбавка до зарплати або підвищення по службі. Спортом, особливо екстремальним, краще не займатися.

Скорпіон

Ви ризикуєте потрапити під вплив того, що думають про вас оточуючі. Будете намагатися занадто догодити громадськості. Природно, заради якоїсь своєї мети. Але перегинати палицю, і вже тим більше жертвувати своїми інтересами не варто ні в якому разі.

Стрілець

Хтось може позаздрити вам і почати ставити палиці в колеса. Постарайтеся викреслити таких людей зі свого життя якомога швидше і назавжди. На роботі не бійтеся бути ініціативними, висловлюйте свою точку зору — отримаєте схвалення начальства.

Козоріг

Не слід братися за великі звершення — спочатку закінчите дрібні справи, яких накопичилося чимало. Нехай в цей день на перший план вийдуть такі якості, як дисципліна і вміння переконувати. На роботі звичайний день, нічого особливого не станеться. У любові можливі сварки.

Водолій

Зробіть що-небудь вперше. Те, чого давно хотіли, але ніколи не вирішувалися. Отримайте новий досвід і поділіться ним з друзями, колегами або родичами. Впустивши в своє життя свіжий струмінь, ви не прогадаєте

Риби

Якщо любите когось-зізнайтеся. Якщо хочете в подорож-беріть відпустку і купуйте квиток. Давно хотіли татуювання? Набити. Мрієте спекти сливовий пиріг, але руки не доходять? Займіться цим прямо сьогодні. Робіть те, що хочеться, цей день призначений для вашого особистого щастя.