У Херсоні депутат облради Юрій Рожков приїхав на Лексусі за 3 млн грн роздавати кавуни виборцям. Йому допомагали депутатки з "Батьківщини" та "Радикальної партії Ляшка".

Депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков знову роздає "гречку" своїм виборцям. Щоправда, цього разу кавунами.

В мережі на сторінці в Facebook Центру протидії корупції опублікували відео, на якому зафіксовано, як парламентарій від "Європейської солідарності" Юрій Рожков роздає кавуни жителям Херсону в компанії двох депутаток міськради - від партії "Батьківщина" Катерини Пушкарьової та депутатки від "Радикальної партії Олега Ляшка" Юлії Єременко.

"Не питайте чому і як, але вся ця солянка працює на нардепа від фракції Коломойського "За майбутнє" Ігоря Колихаєва, який мітить в мери Херсона", - сказано в повідомленні.

Відзначається також, що Рожков приїхав на автомобілі "Лексус" вартістю майже 3 млн грн.

"Гречкосійство" кавунами

Всюди гречка, а в Херсоні - кавуни 🍉 В ролях: депутат Херсонської облради від ЄС Юрій Рожков, депутатки Херсонської міськради від Батьківщини Катерина Пушкарьова та від Радикальної партії Юлія Єременко. Не питайте чому і як, але вся ця солянка працює на нардепа від фракції "За Майбутнє Коломойського" Ігоря Колихаєва, який мітить в мери Херсона. А найцікавіше, що Рожков приїхав роздавати херсонцям кавуни на Лексусі за 3 млн грн. Класика!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
Geplaatst door Центр Протидії Корупції op Zondag 13 september 2020

Також фото цієї події, зроблене фотографом Сергієм Нікітенком, оприлюднив волонтер Роман Синіцин.

"Депутат облради Юрій Рожков сідає в свій Лексус за 2 995 000 долл, а виборці в цей час отримують з вантажівки кавуни від депутата. Який же трешак", – прокоментував своє фото Нікітенко.

Ці кадри демонструють чергову спробу кандидата вплинути на волевиявлення виборців за допомогою подарунків.

Це не перший факт "гречкосійства" з боку Юрія Рожкова. Так, у серпні він вже обдаровував військових вентиляторами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві слуги народу роздавали пенсіонерам маски замість гречки

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'ян годують подачками перед виборами: роздають гречку і кільку

Також Знай.ua писав, одеський соратник Порошенка підкуповував виборців пустирником і активованим вугіллям