Відпочиваючи в Іспанії, 43-річний британський турист Крістофер Уоткінс пірнув у басейн і зламав собі шию, медикам довелося ввести його в кому, передають британські ЗМІ. Як стало відомо журналістам, Уоткінс відпочивав в апарт-готелі Columbus в Плайя-де-лас-Америкас-сім'я, дружина і двоє дочок, залишалися в Іспанії.

це фото турист виклав у соцмережі незадовго до нещастя

В один із днів відпустки турист стрибнув у басейн, але не розрахував глибини і сили занурення — він отримав серйозні травми, вдарившись головою об дно. Прибулі на місце медики доставили його в лікарню-життя Уоткінса дивом вдалося врятувати. Співробітники готелю повідомили про подію родичам потерпілого.

Чоловікові потрібна була термінова операція, після чого його ввели в медикаментозну кому. Мати, дружина і двоє дочок Крістофера прилетіли з Великобританії в Іспанію, щоб бути поруч з потерпілим. Родичі розповіли, що вони не змогли стримати сліз, коли побачили главу сім'ї в такому стані.

Сім'я відкрила збір коштів на порталі GoFundMe, щоб накопичити гроші на транспортування британця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Тим часом рідні молодого львів'янина, потрапив у важке ДТП благають про допомогу, щоб врятувати найдорожчу людину. Так, львів'янка розповіла, що 1 вересня її брат потрапив в аварію. 23-річний львів'янин був пасажирів в автомобілі Нива, який в результаті ДТП повністю розбило.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню-кривава трагедія потрясла Україну