Вересень вже перевалив за свій "рубікон", проте погода в Україні продовжує залишатися теплою і сонячною. Завдяки потужному антициклону, літо затримається в більшості регіонів України, передає синоптик Наталка Діденко.

В середньому, стовпці термометрів покажуть до о +28 - +30 градусів. Опадів не передбачається. Вдень у Києві очікується + 28 градусів.

Температура вночі + 12...+15, на узбережжі морів до 16 тепла.

Згідно з народними прикметами, в цей день важливо провести прибирання в будинку, викинувши старий і непотрібний мотлох, щоб осінь була благополучною. За стародавніми народними повір'ями також слід поспостерігати за мурашниками. Якщо до 16 вересня мурахи спорудили собі великі купи, значить, зимі бути суворою.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні на популярному курорті в Запорізькій області зафіксували рідкісну природну аномалію. У Бердянську у вересні почали цвісти плодові дерева. Фотографії з квітучими восени яблунями опублікувала керівник дитячого клубу» Современник " Тетяна Смолянінова. Садівники відзначили, що така аномалія спостерігається в південних областях не вперше. Всю провину вони перекладають на жарку погоду. Екологи ж у свою чергу приписують аномалію поганої екології.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області це літо видалося дійсно аномальним. У Мелітополі помітили торнадо, який мчав по полю. Вихор не завдав шкоди житловим будинкам або іншим будівлям.

Нещодавно Знай передавав, що в Антарктиді випав червоний сніг.