В аеропорту "Бориспіль" був затриманий чоловік, якого розшукував Інтерпол — у Франції ця людина скоїла вбивство. Затриманий-громадянин Грузії, передає прес-служба ДСПУ.

За наявними даними, вбивця прилетів в Україну авіарейсом зі Стамбула. Під час перевірки співробітниками Державної прикордонної служби виявилося, що чоловік перебуває в міжнародному розшуку — спрацювала база даних Інтерполу. Прикордонники негайно затримали злочинця.

З'ясувалося, що чоловіка шукають правоохоронці Франції за вбивство.

Іноземця передали співробітникам Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше Знай.иа повідомляв, що під Дніпром хитрий вбивця вирядився в сукні жертви: чотирилапі копи розкрили обман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Стало відомо про те, що в місті Дніпро вбивця 71-річної бабусі переодягнувся в її сукню і ретирувався. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в понеділок, 14 вересня, в селі Новомиколаївка невідомий чоловік проник в будинок через вікно до пенсіонерки, і наніс їй множинні ножові поранення.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Молодий чоловік скоїв принаймні 5 крадіжок. Він підбирав ключі до замків в кімнатах і виносив все цінне.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі затримали групу злодіїв, які працювали в Соборному районі міста. Вони підбирали ключі до замків і заходили в квартири. після цього винести цінності було нескладно.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську невідомі побили та пограбували чоловіка. У поліцію звернувся потерпілий і расскзаал, що кілька чоловіків напали на нього, побили і пограбували.