У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода – мотоцикліст збив трьох пішоходів. Двоє з них загинули на місці інциденту, ще одного у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Читайте Знай в Google News!

Аварія сталася ввечері вівторка, 15 вересня. Про це йдеться в повідомленні спільноти dtp.ua.kiev в соціальній мережі Facebook.

Смертельна ДТП сталася на перетині проспекту Леся Курбаса і проспекту Вацлава Гавела, там мотоцикліст збив пішоходів. Двоє пішоходів загинули на місці, третього терміново відвезли в лікарню у важкому стані.

"Одному відірвало ногу. Моторошне видовище. Хлопці намагалися перев'язати, кричали, що ще живий", - повідомила подробиці кривавої ДТП свідок аварії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що на місці аварії зараз працюють правоохоронці.

Смертельное дтп в Киеве на Курбаса/ Гавела: один погиб, второго реанимируют на месте; мотоциклист сбил двух пешеходов.... Не спешите.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".