Жириновський біснується через освіту державною мовою в школах України.

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський звинуватив українців у вивченні української мови, а Росію - в тому, що вона нічого не робить з цього приводу.

В ефірі програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" під час обговорення ситуації в Білорусі скандальний політик раптово вибухнув феєричною тирадою, в якій висловив всю свою лють через те, що Україна запровадила навчання у школах державною мовою.

Спочатку Жириновський бризкав слиною через те, , що Білорусь - це вже "не проросійська, а пронатівськими країна", яка ніколи не повернеться в сферу впливу РФ, а потім традиційно перемикнувся на Україну.

"Ви поки тут стоїте, російські діти вже навчаються українською мовою. Це ганьба країні, яка захищає росіян: змушувати вчитися в початковій школі, по всій Україні, на чужій мові. Через 20 років вони будуть справжніми українцями, які ненавидять свою країну. Тому що бабуся помре, говорячи про Росію, мама буде плакати, кажучи про Росію, а вони вже українці. Що ми робимо? Це що, політика хіба? Це нахабство, свавілля, це комуністи, це цар. Все прос*али ви, ні на що не здатні! Якби цю країну отримав би Чингісхан, зараз би вся Європа говорила б по-монгольськи, а у вас російську мову забороняють всюди", - біснувався Жириновський.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жириновський став піддослідним пацюком лікарів Путіна

Як повідомляв портал Знай.ua, Жириновський остаточно збожеволів і запропонував "випалити" Україну.

Також Знай.ua писав, Жириновський накинувся на популярну співачку і напророкував їй загибель