Жінку змусили забрати ампутовані ноги чоловіка в Миколаївській області. Це сталося в районному центрі Новий Буг, де лікарі місцевої лікарні заявили про те, що у них немає коштів на утилізацію медичних відходів.

Читайте Знай в Google News!

Подруга жінки, Оксана Киричишина, виступила перед депутатами із заявою про те, що її знайома, яка страждає на епілепсію, зобов'язана забрати ноги чоловіка, які винесли в мішку прямо з операційного блоку. Їй довелося покласти їх на плечі і піти, періодично падаючи в непритомність.

Головлікар лікарні заявила про те, що останки в місті дівати нікуди, а похованням таких речей повинні займатися родичі. "Їй сказали в лікарні-прийдеш з ранку, посидиш, поки закінчиться операція, і забереш ноги з собою. І дають їй цей мішок з ногами на плечі ... вона йде, непритомніє, тому що, як вона мені потім розповіла: я відчувала тепло цих ніг у себе на плечах", – розповіла подруга жінки. Про це повiдомило "Тут.iнфо".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Її звинуватили в тому, що вона ніяк не намагалася розібратися в ситуації або звернутися за допомогою до кого-небудь з керівництва лікарні. "Ви взяли цей мішок на плечі ... Навіщо ви це зробили? По утилізації. Наша установа піднімала це питання неодноразово. У нас був центр утилізації, який благополучно на території ветслужби місцеві жителі розікрали, розібрали на металобрухт, і воно стоїть розкурочене", - пояснив головлікар на зустрічі.

Про ноги... Як поводитися з хірургічними рештками.

Відповідь головного лікаря Новобузької лікарні. В Новому бузі на волейбольному майданчику найшли рештки людського тіла. До цього в районній раді розглянули звернення громадян по видачі операційних решток жіночці яка не знала що робити з ними далі.

Geplaatst door Тут.інфо op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв українцям вакцину від коронавірусу: "Ми готові до масового виробництва”

Як повідомляв "Знай.ua", викрадення на Київщині шокувало українців: забрали все, що могли і кинули прив'язаним в лісі.

Знай.ua писав, на Хмельниччині обчистили церкву - ні ікон, ні кадила.