Український народний депутат Мар'ян Заблоцький на своєму Youtube-акаунті розповів про те, що супермаркети систематично обманюють людей, бо ціни на однакову продукцію можуть відрізнятися в різних магазинах, іноді в 2,5 рази.

Читайте Знай в Google News!

Він повідомив про "вигідні акції", що влаштовуються супермаркетами, в ході яких робиться знижка на певний продукт, але підвищується на інші товари. Також відбуваються маніпуляції з вагою продуктів.

Кілограм крупи на вагу може мати одну ціну, а упаковка з меншою вагою — вартість набагато вище. Крім цього, Мар'ян Заблоцький поділився інформацією про те, що в одному супермаркеті можлива зміна ціни на продукти навіть протягом дня.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми повинні заборонити ту практику, при якій супермаркети виставляють упаковки по 900, 700 грам", — заявив він.

Народний депутат заявив про необхідність вирішення цієї ситуації в майбутньому, в Україні. Постачальники повинні перестати маніпулювати з вагою продуктів в той час, як супермаркети зобов'язані робити прозорі ціни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тернопільські школярі перепливли басейн і показали блискучий результат - 11 медалей.

Як повідомляв "Знай.ua", коронавірус знайшов нових жертв у Києві, удар з іншого флангу: "страждають найменші"

Знай.ua писав, У Харкові 12-річна школярка втекла з дому з-за навчання: "Набридло". Повідомляється, що 16 вересня в Немишлянський відділ надійшло звернення від матері 12-річної дівчинки про те, що її донька пішла з дому і досі не повернулася.