Олена Дуброва-Вінсент на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася неприємною ситуацією, що сталася з нею при поверненні в Україну. Вона є учасницею волонтерської організації "Промінь змін", що розташована у Львові і допомагає переселенцям.

Читайте Знай в Google News!

Вона розповіла про те, їй необхідно було здати тест для зняття самоізоляції в державному лабораторному центрі вартістю 600 гривень. Однак їй повідомили, що їм надають лише 15 тестів на день і щоб його зробили, слід пробути в черзі кілька ночей.

Жінка поділилася тим, що перебувала в центрі Запоріжжя і плакала через ситуацію, що склалася, так як їй довелося здавати ПЛР-тест в приватній лабараторії за 1500 гривень. Ця сума виявилася трохи менше закладеного бюджету на поїздку. При цьому, вона дзвонила на всі гарячі лінії і залишилася без результату.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згодом їй зуміли зібрати потрібну кількість грошей на процедуру, за що вона подякувала кожній з дівчат, що їй допомогли. "Я навіть не могла подумати про таку підтримку, справді, друзі ближче, ніж здається. Обіймаю міцно)", - написала вона в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, франковчанку лікували від гаймориту і зробили інвалідом: "Я відчула, як інструмент пройшов мені в голову"

Як повідомляв "Знай.ua", У Франківську поїзд спалахнув на ходу, рятувальники не встигли-піна і попіл на рейках.

Знай.ua писав, щоб зберегти підтримку українців, президенту потрібно почати саджати великих корупціонерів, - Пальчевський.