Книга рекордів Гіннеса презентувала цьогорічних чемпіонів: в ній можна знайти як людей, так і тварин.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає ТСН.

Так, Британці забрали декілька призів. Зокрема, найменша у світі людина працює водієм звичайного автобуса. Він щиро радіє увазі і заохочує усіх людей з інвалідністю не здаватися, а продовжувати роботу справу, яка в них виходить, яка їм дається.

Інший британський чемпіон презентував неймовірні трюки на голові і руках на високій швидкості мотоцикла, яким він же і керував. Незрозуміло для чого розвивати такі здібності - проте видовище цих трюків вражає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сімейна пара увійшла в книгу завдяки своїй здатності тренувати хом'яків: вони вміють багато стрибати через кільце і “давати п'ять”. Тварини надзвичайно милі, власники ж їхні переконують, що всім, кому здається, що в них є щось надзвичайне, варто звертатися до комітету книги.

Особливо дивний рекорд поставив один чоловік, який протягом сорока років збирав обгортки від жувальної гумки і будував ланцюг. Обгортки йому слали зі всього світу, тому у нього вийшло зробити найдовший такий ланцюг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лише на 1 см більший — легендарний рекорд Сергія Бубки нарешті змогли перевершити, тримався понад 26 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, Африканець встановив світовий рекорд на марафоні і навіть не спітнів.

Також Знай.ua писав, що На півмарафоні у Валенсії встановлено світовий рекорд, ви будете здивовані.