У партії "тупих і недорозвинених" тиша й благодать. "Слуги" крадуть, вимагають хабарі, знімають повій, диджиталізують країну. І яскравим представником провладної партії є Олександр Юченко, якого спіймали на хабарі.

Про це мова йде у черговому випуску програми блогера Ігора Лєсєва "Не добрий вечір".

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко до того, як потрапив до парламенту "обслуговував" 5 партій, зазначив Лєсєв.

"«Юрченко хоч і молодий, але 100% гон*он з багатим стажем. Я ось покопався в його біографії - це ж чарівний патентований дегенерат. Все своє життя ніде толком не працював і нічого корисного не зробив. Закінчив університет "Україна". Не хочу образити тих, хто там вчиться. Але вчаться там ті, хто не в змозі вчинити десь ще. Приватний і марний заклад, який випускає непотрібних суспільству людей", - зазначив блогер.

Крім того, Лєсєва також розповів, на кого саме вчився майбутній нардеп.

"От Юрченко отримав диплом дизайнера і з цим дипломом пішов працювати ... кур'єром. Ні, кур'єри - чудові хлопці. Тільки я не розумію, навіщо кур'єру диплом про вищу освіту? У Києві слюсаря чи сантехніка хрін знайдеш, зате кожен другий - дизайнер і фотограф. Але біографія цього асенізатора мені більше подобається іншим - його всеїдністю. Юрченко потрапив в помічники до депутата Шевченка від партії "Свобода". Потім був помічником у депутата Сотник від "Самопомочі". Потім був помічником депутата Денисенко від БПП. А в 15 році балотувався до Київради від партії УКРОП", - підкреслив Лєсєв.

Блогер порівняв Юрченко з іншим скандальним "слугою"- Богданом Яременко.

"Як там путана з мамби писала?
захищений се*с з класика і орал. Аналь*ий - табу. Так, бородатий. Але хіба для нього існує табу? Малюкові потрібен пиріг і няшки", - зазначив Лєсєв.