В ефірі телепередачі" Свобода Слова " з Савіком Шустером спеціальним гостем став прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Темою випуску було нагальне питання-куди веде Україну команда Зеленського. Зокрема, обговорювалася тема державного бюджету. Шмигаль приготував слайд-презентацію по витраті бюджету. Присутній в студії політик Артур Герасимов не стримався побачивши один зі слайдів.

“Ми тільки що почули, що збільшили виплати на Міноборони. А ось слайд самого прем'єр-міністра. Послухайте, ви їх збільшили, або зменшили? (...) Танки заправляються не відсотками, а конкретним дизелем. Скажіть прямо-серед ваших пріоритетів немає Міністерства оборони. Ми побачили, що в статті витрат - "Держобохорона". Держохорона - це у нас сектор державної оборони?"- дорікнув Шмигаля Герасимов.

У відповідь на це, Шмигаль заявив, що безпека — це "пріоритет номер один".

Герасимов висловив своє обурення тим, що особиста охорона Зеленського нібито важливіше уряду, ніж державна оборона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий зробив спробу зупинити паніку у львів'ян через коронавірус: "тільки спокійно"

Як повідомляє портал Знай.ua Садовий "пожертвував" Львівське листя коровам

Також Знай.ua писав, що Садовий "вилизав" вулиці Львова, городяни розкусили мера перед виборами: "Показуха"