З 20 вересня 2020 року буде введена заборона на скачування китайських додатків TikTok і WeChat на території Сполучених Штатів, про що повідомило Міністерство торгівлі США. Це рішення виникло через думку про те, що Комуністична партія Китаю завдяки цим додаткам створюють загрозу безпеці та економіці Америки.

Читайте Знай в Google News!

Саме ці два Китайські додатки, на думку Дональда Трампа, мають можливість красти персональні дані громадян. У користувачів, які раніше вже встановлювали ці додатки, вони будуть функціонувати до 12 листопада.

Це дає китайській компанії ByteDance кілька додаткових тижнів для продажу власного бізнесу в Сполучених Штатах Америки. Однак вже цієї неділі TikTok не можна буде завантажити, якщо не буде знайдена надійна американська компанія для викупу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поки ведуться переговори з Oracle і Walmart, які бажають отримати частку в компанії. Вчора, 17 вересня Міністерством фінансів США були відправлені основні зауваження учасникам угоди, деякі з яких полягають в обробці і захисту даних і вихідного коду TikTok.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський пожав плоди слави Порошенко У Франківську.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікіпедія визнала Київ українським, "совок" - до побачення: "Kyiv not Kiev"

Знай.ua писав, на Дніпровщині жорстоко поглумилися над хворою дитиною, українці оніміли: "Що ж за людиною треба бути"