Британський принц, герцог Кембриджський Вільям був шокований новим сезоном популярного серіалу "Корона". Відомо, що компанія Netflix вирішила показати багаторічну боротьбу принцеси Діани з хворобою булімія.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд The Sun.

Харчовий розлад довгий час турбував улюбленицю мільйонів. Після того як принц Чарльз за кілька місяців до весілля пожурив наречену за нібито зайву вагу, вона сприйняла слова коханого всерйоз і стала буквально згасати на очах. Проте Діана змогла побороти нервову недугу.

Принцеса Діана, фото Instagram
Принцеса Діана, фото Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Битву принцеси з булімією екранізували в майбутніх епізодах серіалу "Корона", де роль матері принців Вільяма і Гаррі виконає акторка Емма Корін. Відомо, що 24-річна зірка зіграє сцену, в якій Діана "позбавляється від обіду".

Продюсерська компанія Left Bank Pictures заявила, що благодійна організація по боротьбі з розладом харчової поведінки BEAT гарантувала правильність і делікатність зображення подібних фрагментів.

Діана і Чарльз, Фото: Getty Images
Діана і Чарльз, Фото: Getty Images

Тим часом прийдешній сезон "Корони" може ще більше ускладнити стосунки між синами Діани. Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл підписали контракт з Netflix, вартість якого оцінюється в 75 мільйонів фунтів стерлінгів. Рішення компанії показати булімію принцеси Уельської не обрадує герцога Сассекського і його родичів.

принцеса Діана, фото GettyImages
принцеса Діана, фото GettyImages

"Вільяму та іншим високопоставленим членам королівської сім'ї неймовірно незручна ця драма, а розлючений Гаррі тепер співпрацює з компанією, яка її транслює. Це останнє в довгій низці гарячих точок між братами, але є кілька делікатніших тем, ніж тяжке становище їх матері", - заявив співрозмовник The Sun.

Інсайдер уточнив: "компанія не очікувала, що хтось із принців візьме гроші, зароблені на прибутку від подібних шоу". Комерційну угоду, укладену Гаррі і Меган, буде "ретельно вивчено" палацом.

Четвертий сезон серіалу "Корона" покаже становлення принцеси Уельської і її шлях від сором'язливої помічниці вихователя в дитячому садку до всесвітньо відомої фігури, а також познайомить з ранніми періодами її невдалого шлюбу. Розповідь про Леді Ді почнеться з моменту, коли в 1980 році стало відомо, що Чарльз знайшов свою "майбутню наречену", переключивши увагу на Діану Спенсер з її старшої сестри Сари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найкращі образи Меган Маркл, злизані у принцеси Діани: вибір Гаррі тепер можна зрозуміти.

Як повідомляв Знай.uа, принци Вільям і Гаррі після "Мегзіта" об'єдналися для важливої справи - подарунок до 60-річчя Леді Ді.

Знай.uа писав, а як же Меган Маркл? 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.