Кожному знайоме відчуття, коли начебто добре поїв і раптом знову у шлунку різкий голод. Перелік продуктів, які часом можна вважати дієтичними, але вони лише підсилюють апетит і провокують ранній голод.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у пабліку для схуднення в instagram, з допомогою якого кожен місяць худне більше 1000 дівчат. Деякі хитрощі слід знати кожному, хто має хоч трохи зайвої ваги. За словами нутриціолога професіонала з досвідом роботи більше 5 років, ми часто допускаємось помилок у харчуванні просто через те, що не знаємо.

Вівсяне печиво з сухофруктами, фото kakprosto.ru
Вівсяне печиво з сухофруктами, фото kakprosto.ru

🍯Фрукти / сухофрукти / мед. Худнуть часто налягають на фрукти, мед. Але ж це прості вуглеводи, які швидко віддають організму свою енергію і тому надлишки калорій прямо йдуть в запаси.

🍚Пластівці / швидкі каші. Також помилкою є вживання різних пластівців, швидко-розчинних каш. Як правило, такі пластівці зроблені з борошна або максимально оброблені на заводі. Вони позбавлені важливої частини зерна, що дає ситість-клітковини. Тому дуже швидко згорають і викликають голод.

🌾Батончики-мюслі. В основній своїй масі ці батончики зроблені з повітряних пластівців, позбавлених клітковини, що відповідає за тривалу ситість. Залиті цукровим сиропом або медом або фруктозою з додаванням великої кількості сухофруктів. Всі ці продукти мають високий глікемічний індекс і викликають швидкий голод.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ягідний смузі, фото pixabay
ягідний смузі, фото pixabay

🍎Фруктові смузі, соки. Випивши хоч півлітра фруктової м'якоті, ви не отримаєте тривале насичення. Від фруктових смузі і соків дуже легко набрати вагу. Оскільки в них дуже багато цукру і зовсім немає ситості, тому що вони є простими вуглеводами.

🍜Рис / картопля / м'які макарони. Якщо ви стежите за вагою не варто налягати на ці гарніри. 100 грамів готового продукту містять простих вуглеводів еквівалентних п'яти чайним ложкам цукру.

📌І окремо про варений гарбуз і буряк. Ці овочі неймовірно корисні і поживні, але мають високий глікемічний індекс і також швидко віддають свою енергію, що провокує швидкий голод. Їжте ці овочі в поєднанні з білковою їжею і тоді вони відмінно впишуться в раціон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".