В Америці пройшов футбольний матч на підтримку Росії. Можна припустити, що після такого матчу Росія може ввести війська на Аляску і провести там референдум.

Читайте Знай в Google News!

Так, Пульс України розмістив унікальне відео, як під гравці під американськими прапорами зіграли у підземному переході футбол головою російського президента Володимира Путіна.

На початку відеоролика дівчина вийшла з води, наче русалка і винесла зз собою чорний пакет, саме в ньому знаходилась копія голоси Путіна. Коли вона відчинила пакет, вручила гравцям голову і вони вправно розіграли її пасами.

Цікаво, що гра відбувається під гімн запорізьких козаків. Всі хлопці у масках, щоб їх облич не можливо розгледіти. Потім гравці перемістились із підземки від відкрите небо, де вже було видно головні споруди США.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду вступив до когорти 10-ти обраних у світі – футболіст відзначив перемогу покупкою дорогущої машини.

Знай.ua писав, всього на 1 см більше-легендарний рекорд Сергія Бубки нарешті змогли перевершити, тримався понад 26 років.