Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Євросоюз загнав у глухий кут команду Зеленського

У Євросоюзі вже вдруге заговорили про загрозу втрати безвізу Україною з ЄС у зв'язку з проблемною процедурою відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Депутат Європарламенту від Німеччини, член комітету у закордонних справах Віола фон Крамон відреагувала на заяву голови парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, який назвав ці погрози Брюсселя "лише чутками".

Свинина в супермаркеті, фото: vik-hitline.com
Свинина в супермаркеті, фото: vik-hitline.com

Ціни на м'ясо в Україні різко змінилися: у скільки тепер обійдеться кілограм

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В Україні відзначено стрімке зниження цін на м'ясо, зокрема на свинину. Для більшості постачальників свинини в живій вазі торги минулої п'ятниці завершилися деяким зниженням цін реалізації на 0,25 - 1,25 грн / кг.

протести в Білорусі / скріншот з відео
протести в Білорусі / скріншот з відео

Пакують навіть літніх: у Лукашенка на несанкціонованому "блискучому марші" почалися затримання

У Мінську на несанкціонованому жіночому марші, що почався в районі Комарівка, почалися перші затримання. Активісти вийшли на вулиці в масках і з яскравими плакатами. Затримання проходять просто біля торгового центру "Айсберг", який розташовується на вулиці Якуба Коласа. Прохід біля будівлі було заблоковано, а серед затриманих виявилася 73-річна активістка Ніна Багінська, широко відома через фразу "Я гуляю".

Авіація НАТО, Photos by Henrik Gebhardt
Авіація НАТО, Photos by Henrik Gebhardt

Американська авіація прибула в Україну: тепер на ворогів чекатимуть нові "сюрпризи"

На території України вперше відбудуться двосторонні навчання США і наших військових. Повітряно-тактичної групи Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил США в Європі з відпрацювання спільних завдань спільно з підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Клітіна, фото: youtube
Клітіна, фото: youtube

Секс-символ української політики Клітіна зробила пропозицію, від якої не можна відмовитися: "Шукаю порядного олігарха"

В Україні з'явиться Нова антикорупційна партія. Її очолить ексзаступник Міністра інфраструктури, героїня секс-скандалу, а нині радник голови ДКА Саша Клітіна. Для цього леді записала відео, на якому в напівголому вигляді заявила про те, що починає боротьбу з корупцією. Також секс-символ української політики Олександра Клітіна звернулася до олігархів на своїй сторінці в Facebook.