Донька колишнього президента України Віктора Ющенка Віталіна стала дизайнером купальників. Про те, як вона до цього прийшла, вона розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій для Світського життя.

Читайте Знай в Google News!

"колекцію правда створила. Але це я завдяки карантину. Мені хотілося створити для жінок Купальники елегантні закриті. Можна бути жінкою і одягненою, і сексуально привабливою. Я зараз задоволена своєю роботою і я чую прекрасні відгуки і це не тата і не мами", - каже вона.

Осадча поцікавилася, чи довго Віталіна наважувалася на те, щоб стати дизайнером, адже суспільство як і раніше її сприймає, як дочку Віктора Ющенка в першу чергу.

" Якби я заспівала, напевно, те ж саме сказали б. Що б я не зробила, сказали б те ж саме. Виходить нічого не робити. Ні, так справа не піде. Думки стати співачкою не було і немає. Вдома, в машині, я з радістю співаю і не соромлюся, але коли сама", - каже вона.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Каменських Потап надів окуляри і зібрався показати "М", щоб це не значило.

Як повідомляв Знай. ua, молода матуся Кекелія з кварталу зізналася, як поєднує роботу і материнство.

Також Знай. ua писав, що син Тарзана відповів за себе і скривджену маму.