Овен

І в любовній, і в діловій сфері на цьому тижні Овнам доведеться бути трішки обережнішими. В амурних справах потрібно перевіряти сумісність перед початком відносин, а в роботі і грошових питаннях краще покладатися на інтуїцію і не поспішати з рішеннями. В цілому настрій зірок і планет буде дуже хорошим і стабільним.

Телець

Інтуїція стане найголовнішою зброєю в боротьбі проти негараздів на роботі і в бізнесі. Єдине, в чому вона буде практично безсилою, — в здійсненні покупок. Тут доведеться сподіватися лише на здоровий глузд. Краще уникати непотрібних витрат і вкладень. Не варто займатися шопінгом в Інтернеті.

Близнюки

Цей тиждень-прекрасний час для самоаналізу, відпочинку, помірної і спокійної роботи, спілкування з людьми. Все це допоможе Близнюкам відчути легкість і набути впевненості в собі. Потужна енергетика і емоційне здоров'я понад усе.

Рак

Ракам, можливо, доведеться боротися із загостреними ревнощами. Другій половинці, друзям і близьким власництво раків може не сподобатися. Зірки радять бути простіше і давати більше вільного простору близьким людям. Потрібно уникати докорів і не критикувати людей без особливої причини.

Лев

Якийсь проект викликає у вас більше стресу, ніж варто. За останні кілька тижнів ви намагалися впровадити нові методи у свою роботу. На цьому тижні ви зіткнулися з перешкодою, яка може привести до занепаду вашого настрою. Не бійтеся звертатися за допомогою до інших, щоб уникнути вигорання. Нам всім іноді потрібна хоча б невелика допомога.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Діва

Нерозуміння з боку близьких і рідних можуть привести до великих розчарувань. Зрештою, Ви здали все можливе, щоб виправити цю драму у Вашому житті. Замість того, щоб сперечатися, приділіть час собі, проаналізуйте ці обставини з іншої точки зору. Перестаньте слухати будь-кого, хто не виправдовує ваших очікувань або не ставиться до вас з повагою, якого ви заслуговуєте. Дайте собі час, поки знайдете свою опору і вирішите, як вчинити. Переглянути те, як ви використовуєте свій час на цьому тижні, і вкладайте свою енергію тільки в найважливіших для вас людей.

Терези

Коли Ваше соціальне життя бурхливо розвивається, а список справ забитий під зав'язку, вам може здатися, що ви кусаєте більше, ніж можете прожувати. Такий ритм має свою ціну. Ви можете втратити рівновагу, оскільки у вас недостатньо особистого часу. Незалежно від того, скільки у вас соціальних зобов'язань, постарайтеся звільнити час у своєму календарі для себе і близьких.

Скорпіон

Ваші примари минулого повертається, щоб переслідувати вас, але не в поганому сенсі. Вам надається космічний шанс розібратися в минулих дружніх відносинах, любові і суперечках, щоб побачити, кого з них ви хочете повернути в своє життя. Завдяки цьому ви можете виявити, що стали іншим дивним і прекрасною людиною.

Стрілець

Стрільці-майстри гумору і позитиву. Але цей період часу їх чекають невеликі негативні зміни в плані світогляду і світовідчуття, так що їм потрібно спілкуватися з іншими веселими Знаками Зодіаку, щоб заряджатися їх позитивом і хорошим настроєм. Цей енергетичний вампіризм нешкідливий для тих, хто готовий віддавати безоплатно і не отримувати нічого натомість. Знайти таких людей буде непросто, але вони повинні бути в найближчому оточенні Стрільців.

Козоріг

Прийшов час трохи відпочити від набридлої рутини. Відпочинок потрібен всім Козерогам, тому що зірки і Планети можуть зробити так, що на їхньому шляху зустрінеться дилема. Вирішувати проблеми в стані втоми і на гарячу голову точно не варто. Ясний розум, впевненість в собі і життєлюбність допоможуть Козерогам швидко і ефективно визначитися з вибором.

Водолій

Будь-яке колюче зауваження може викликати всередині вас невпевненість. На щастя Ваші близькі в будь-який момент готові кинутися на ваш захист. Ви недоторкані і захищені завдяки вашій команді. Ви можете знайти притулок у своїх друзях, знаючи, що вони завжди прикриють вашу спину. Зрештою, дорогий Водолій, для цього потрібні друзі.

Риби

Всі справи на цьому тижні зажадають розміреності і обережності. Поспіх і ризики ні до чого доброго не приведуть. Також в несприятливий період з Понеділка по п'ятницю Риби можуть зробити типові для них життєві помилки. На буднях планети і зірки з високою ймовірністю розкриють негативні риси характеру риб.