У селищі міського типу Чабани, яке знаходиться недалеко від столиці України і входить в Києво-Святошинський район Київської області, Богдан Мацибора, який є головою громадської організації "Об'єднане Гатненське суспільство", роздає продуктові набори перед початком місцевих виборів.

Читайте Знай в Google News!

У його наборі міститься по кілограму гречаної, рисової і пшеничної крупи, кілька упаковок вермішелі, шоколад "Milka", банку згущеного молока "Первомайський молочноконсервний комбінат", паштет в консервній банці, чай, печиво, пакет цукру і пляшка соняшникової олії.

Вручення продуктових наборів кандидатами в депутати є злочином, підкупом в рамках передвиборчої кампанії. До того ж, за законом заборонено давати виборцю щось на суму дорожче 63 гривень.

Відомо, що в Чабанах досить незабудованої землі, тому можна припустити, що інвестиції в продуктові набори зрозумілі. Також на сторінці в Facebook видно інші його передвиборчі дії.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Слуга народу" став на коліно перед однопартійцем на передвиборчому з'їзді: "Так сталося"

Як повідомляв "Знай.ua", в Мелітополі пацієнтку з кровотечею зустріла лікар "подшофе" - перекинула стопочку, і за роботу.

Знай.ua писав, м'ясо крокодилів можуть доставляти в Україну прямо з Африки: екзотика на місцевих ринках. На зустрічі відбулося обговорення можливість експорту українського м'яса (птиці та свинини) та яєчної продукції в Південно-Африканську Республіку, в тому числі умов доступу на ринки.