У Канаді трапився досить незвичайний випадок з автомобілем Tesla Model S. Автопілот електромобіля вирішив влаштувати відхід від поліцейської погоні, чим здивував не лише правоохоронців, але і користувачів мережі.

Читайте Знай в Google News!

Йдеться про випадок, коли автомобіль перевищив дозволену швидкість в 140 км/год. Копи почали погоню за автомобілем. Коли їх авто зрівнялося з авто порушника, поліцейські були сильно здивовані, так як вони не побачили в салоні ні водія, ні пасажира.

Причиною інциденту стала повна передача управління електромобілем системі автопілота, в той час як водій солодко спав на відкинутому сидінні. Коли охоронці правопорядку побачили все це, вони включили проблискові маячки, але Tesla Model S не те що не зупинилася. Автомобіль навпаки набрав ще більшу швидкість (до 150 км/год), влаштувавши відхід від поліцейської погоні.

Tesla, скріншот з відео
Tesla, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зрештою авто було зупинено, а на водія, який не стежить за дорогою, прямо зараз судять. Чи була поведінка електромобіля помилкою або ж інженери Tesla вклали подібну поведінку в прошивку пристрою-поки що невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, анонс флагманського електрокара Lucid Air, чим порадує головний конкурент Tesla.

Як повідомляв Знай.ua, камери Tesla зняли жінку, що дряпала ножем двері електрокара.

Також Знай.ua повідомляв, що замість пластику бруски дерева: власник Tesla сильно здивувався після розбирання електрокара.