Українці, незважаючи на обіцянки влади, знову зіткнутися з переходом на зимовий час. На новий час всі жителі країни перейдуть вже в останню неділю жовтня.

Читайте Знай в Google News!

У 2020 році, як і раніше, українці перейдуть на новий час. У ніч з суботи на неділю 25 жовтня на годину назад потрібно буде перевести стрілки годинника.

25 жовтня-остання неділя другого осіннього місяця. Зміна часу відбудеться о 4: 00 ранку.

Цього року перехід на зимовий час відбудеться в день місцевих виборів, тому потрібно уважно стежити за часом в цей день. Сучасній людині пощастило, адже більшість гаджетів автоматично здійснює перехід на зимовий час.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що дана процедура проводиться для того, щоб заощадити електроенергію, приблизно на 1-3%. Багато країн вже відмовилися від такої практики, але Україна поки що не скасовує традицію.

Медики відзначають, що перехід на зимовий час може негативно відбитися на самопочутті людей і багато в даний час можуть стикатися з безсонням і навіть проявами депресії.

Так, найкраще поберегти себе в перехідний період. Добре висипатися, правильно харчуватися і проводити багато часу на свіжому повітрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перша країна в світі повторно ввела обмеження через спалах коронавірусу.

Як повідомляв Знай. ua, у вересні Землю атакує найпотужніша магнітна буря.

Також Знай. ua писав, що як шахраї за новими схемами наживаються на довірі українців.