А ви знаєте, як виглядає нормальне тіло дорослої людини? А ось підлітки 11-13 років з Данії тепер знають. На одній з телепрограм п'ятеро дорослих роздяглися перед ними догола, щоб прищепити бодіпозитив і показати, що сором'язливих питань в цій темі не буває.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал Perepichka News.

Дорослі оголилися на студії в Копенгагені. Підкреслюється, що дітей, яким було від 11 до 13 років, поінформували, що відбудеться на шоу. Цікаво, як в Україні сприйняли б такий експеримент сексуальної освіти.

Роздягнулись, фото: youtube
Роздягнулись, фото: youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Гості студії запитали, в якому віці у дорослих виросло волосся на нижній частині тіла і чи задоволені вони своїми інтимними зонами. Відзначається, що програма задумана як освітній інструмент для боротьби з соромом свого тіла. Багато жителів Данії засудили інцидент з голими дорослими на шоу.

Однак дітей такий експеримент по-справжньому зацікавив. Дорослі без сорому спілкувались із дітьми і розповідали їм чисту правду, відповідаючи на найвідвертіші запитання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, немовлят з українського притулку роздягли догола на зйомках фільму в Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Полтавщині підліток жорстоко познущався над 6-річною сиротою.

Також портал Знай.uа писав, що під Львовом схопили підозрюваного у розправі над дівчиною-сиротою.