Українка купувала дітям зошити до школи і побачила на прилавку магазину "Кнопка" у Рівному зошити з малюнком Красної площі в Росії. На Донбасі вже 7 років поспіль точиться кровопролитна війна Росії з Україною, а деякі горе-бізнесмени досі продають школярам російську символіку.

Читайте Знай в Google News!

Про це жінка написала пост у Фейсбук і прикріпила відповідні фото.

"Тобто столиця загарбника має "лежати" на парті у кожного маленького українця? Це велике питаня до виробника. В асортименті не було ніяких столиць світу, крім цього", - йдеться у повідомленні.

Ось всі обурюються, що дехто не в курсі, що Храм Василя Блаженного в Москві входить в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО,
але, це занадто складно, це наступний етап пізнання. Спочатку б запам'ятати, що Червона площа і українською мовою Красна, а не Червона.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До речі, деяким депутатам-істеричкам теж не завадило б це запам'ятати, раптом парад доведеться проводити, а ви візьмете і площі переплутаєте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських школярів годують рекламою під соусом "української мови" - батьки вибухнули від обурень.

Як повідомляв портал Знай.uа, виховательку дитячого садка застукали за мерзенним заняттям з дітьми: "Хапала за руки і смикала за волосся".

Також портал Знай.uа писав, що історія дівчинки "без дитинства" із Чернівців змусила українців ридати: "Гарує на городі та годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".