Прибирання потребує вмінь, тому що насправді це мистецтво організації життєвого простору. Більше того, українці століттями виробляли практики розумної утилізації речей, які можуть нести “енергетичний” слід власника. Можна сприймати це як забобони, а можна ж використовувати як поради в особистому житті.

Читайте Знай в Google News!

Почати список варто з солі і хліба. Їх не можна викидати просто так: хліб віддайте тваринам, а сіль розсипте по землі. Ці продукти в народній уяві символізують ситість, достаток і сімейне щастя.

Гаманці і сумки - не викидайте на смітник. Спаліть або ж закопайте. Вважається, що ці речі мають “заряд” на притягування грошей, фінансових успіхів. Тому просто викинувши їх, можна викинути усе своє фінансове благополуччя.

Гаманець, фото: Pixabay
Гаманець, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дитячі речі. До дитячого одягу наші предки ставилися шанобливо.Подаруйте людям з маленькими дітьми, пошийте дитячі ляльки-мотанки. Не використовуйте дитячий одяг як матеріал для тряпок - вважається, що це може зіпсувати долю дитини.

Сімейні фотографії. На жаль, не можна нічого робити з фотографіями, на яких є ви або ваші родичі, навіть якщо ви давно посварилися. Позбуватися можна лише світлин з незрозумілими для вас родичами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, захистить від нечестивого і подарує солодкий сон: молитва, яку варто читати щовечора.

Знай.uа писав, у Чернівцях "тазик" для миття посуду перетворили на ікону стилю.