Президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію з вимогою його відставки через порушення закону, яка зібрала необхідні 25 тисяч голосів. Національне агентство з питань запобігання корупції раніше вручило Зеленському два адміністративні протоколи через не внесення до декларації понад 5 мільйонів гривень доходів від цінних паперів.

Читайте Знай в Google News!

"7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив Закон "Про попередження корупції", — написано в початковому тексті петиції.

Президенту нагадали про те, що він особисто заявляв про готовність піти з посади при порушенні закону. Однак зараз Володимир Зеленський розповів, що порушення відбулося в результаті помилки і не пов'язане з корисливими мотивами. Згодом виявлення зазначеної помилки було публічне її визнання та виправлення.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Результат не завдав шкоди інтересам громадян або держави. Тому президент України не планує покинути займану посаду глави держави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, небо над Троєщиною заполонили повітряні кулі - ось вона, Осіння романтика.

Як повідомляв "Знай.ua", Пальчевський разом з киянами організував мітинг через екологічну ситуацію на Дарниці.

Знай.ua писав, Кличко може довести Київ до "Червоної" зони, столиця підкорює антирейтинги. Міський голова зазначив, що люди продовжують нехтувати правилами безпеки, сподіваючись, що ситуація з епідемією вирішиться сама собою.