Сумнозвісний Вадим Тітушко в суботу, 19 вересня, брав участь у турнірі зі змішаних єдиноборств у Білій Церкві під егідою Української федерації ММА (UFMMA) Київської області.

Читайте Знай в Google News!

14 серпня організація призначила антимайданівця віцепрезидентом у Київській області, а через деякий час відмовилася від своїх слів і запевнила, що Тітушко не має до неї ніякого відношення.

Сюжет про турнір у Білій Церкві, в якому взяли участь юні спортсмени, опублікував у Facebook Геннадій Прищепчук. Журналіст у ролику називає Тітушко віцепрезидентом Білоцерківської федерації рукопашного бою і фрі-файту, а сам новоспечений функціонер у своєму коментарі назвав турнір серйозним.

скріншот

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Біла церква !!! Свято спорту !!! Змішані единоборства !!!!

Geplaatst door Геннадий Прищепчук op Maandag 21 september 2020

3 вересня повинен був закінчитися термін домашнього арешту Вадима Тітушка в рамках розслідування справи про розбій і незаконне заволодіння транспортним засобом. За інформацією МВС, незабаром до суду буде передано обвинувальний акт.

Варто нагадати, що саме від його прізвища з'явився термін "тітушки". Ним називають людей, найчастіше спортсменів, які застосовували фізичну силу, влаштовували бійки і провокації проти учасників антиурядових протестів під час Євромайдану.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Тітушко став віцепрезидентом Української Федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA) в Київській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті п'яний водій збив сина героя Небесної Сотні.

Також портал Знай.uа писав, що експерт розповів правду про втечу Януковича і Майдан.