Екс-політв'язень, журналіст Роман Сущенко в ефірі Радіо НВ заявив про те, що з боку України був внесений до списків на обмін утримуваними особами колишнього російського поліцейського, який працює на українські спецслужби.

Читайте Знай в Google News!

Крім нього, в списки був внесений також колишній український футболіст. Поліцейський з Москви Олексій Житков, за словами Сущенка, є унікальним представником, так як він сам звернувся до українських спецслужб з пропозицією співпраці.

Згодом він був заарештований і йому дали великий термін. Роман також додав, що, за словами росіянина, його викрили в результаті витоку інформації з боку українських спецслужб. Тоді як колишній футболіст був заарештований за надуманими звинуваченнями.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Колишній політв'язень сподівається на те, що всі 135 внесених до списків утримуваних українських громадян повернуться додому. Однак з боку Російської Федерації та окупаційних адміністрацій на Донбасі так і не були надані списки після домовленості про новий обмін полоненими 100 на 100, який був анонсований президентом Володимиром Зеленським наприкінці літа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надал відвоював у Зеленського "помаранчеву зону" для Тернополя.

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянин трагічно загинув Біля церкви - Бог не допоміг. Автомобіль отримав сильні пошкодження через зіткнення з кам'яною огорожею, за якою розташовується церковний двір.

Знай.ua писав, Ніколи не викидайте це на смітник: стародавні українці знали, як забезпечити щастя і багатство в домі.