День осіннього рівнодення в 2020 році випав на 22 вересня.

У давнину вважалося, що саме в цей день перешкода між фізичним світом і світом духів відкривається і Всесвіт допомагає у реалізації бажань.

Рівнодення володіє особливими енергетичними властивостями і навіть прирівнюється до молодого місяця. Саме зараз варто братися за реалізацію нових ідей і не боятися перед труднощами і перешкодами.

Осіннє рівнодення – особливий день. Він сповнений прикмет і забобонів. Існують особливі рекомендації, що категорично заборонено та дозволено робити, а також ритуали на залучення багатства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Осіннє рівнодення: чого не можна робити

Найкраще встати рано вранці і прийняти душ, змиваючи весь негатив, який накопичився в енергетиці. Ця дата прекрасно підходить для підведення підсумків.

Треба підвести підсумки, подумати про досягнуті цілі, а також пробачити себе за всі помилки і подякувати Всесвіт за те, що маєш і попросити удачі на майбутнє.

В день осіннього рівнодення прийнято робити в будинку генеральне прибирання, спалювати сміття і позбуватися від непотрібних речей. Прийнято вважати, що яка погода буде в цей день, такою буде і вся осінь.

Також необхідно написати на аркуші всі звички і те, що заважає бути щасливим і від чого хочеться позбутися, а потім спалити його.

Цей період збільшує шанси знайти своє кохання. Так, одиноким дівчатам радять класти другу подушку на ліжко.

Можна різними способами залучати удачу і щастя у свій дім. Планувати на папері і вирішувати актуальні питання, медитувати і дякувати Вищі сили за всі хороші події в цьому році.

В цей день і в наступні три дні нові справи краще планувати, але не починати. Краще приділити час своєму здоров'ю, душевному настрою і розслабитися. Не можна сваритися, щоб не сполохати щастя і благополуччя.