Бюро ритуальних послуг в німецькому місті Ольденбург запропонувало клієнтам унікальну послугу. Стандартні катафалки завжди являють собою спеціально обладнаний автомобіль. У Німеччині пішли далі, і ... розробили велосипед-катафалк! Тепер відправитися в останню путь можна і таким оригінальним способів.

Цією послугою жителі Ольденбурга скористатися поки не встигли, але така можливість у них вже є. Похоронне бюро вже включило дану послугу в свій каталог.

Ідея настільки оригінальної розробки з'явилася не випадково. Її створив хтось Майк Олсен-веломеханік і художник. Він розповів, що на створення цього унікального творіння у нього пішло три роки. При цьому велосипед повністю відповідає вимогам з перевезення і правилам агентств ритуальних послуг. Мама Олсена дуже любила велопрогулянки, і Майк пообіцяв їй, що в день її смерті використовує велокатафалк.

Новый сервис в Германии: в последний путь - на велосипеде-катафалке #чомубіні Такой необычный катафалк можно теперь...

Geplaatst door Чому б і ні? op Dinsdag 22 september 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак зібрати його він так і не встиг, мама Олсена померла кілька років тому.
Велокатафалк, на думку Олсена, повинен допомогти в боротьбі зі приховуванням смерті. Часто при перевезенні небіжчиків використовуються автомобілі з закритими, тонованими вікнами. Велокатафалк дозволить побачити трагедію в сім'ї всім, і у кожної людини буде шанс проявити небайдужість до чужого горя.

Нагадаємо, що на Закарпатті легковик "роззувся" на ходу. У автомобіля марки Peugeot Partner з невідомих причин під час руху відпала задня вісь з обома колесами.

Як повідомляв портал " Знай.ua" , на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

Також, " Знай.ua" писав, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу-синок у морзі, мама з татом у лікарні