У столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє "Муніципальна варта Києва", події відбулися у вівторок, 22 вересня, в Київській міській клінічній лікарні №4, яка орієнтована на лікування людей з підтвердженим Covid-19.

Варто уточнити, що наряди муніципальної охорони несуть цілодобове чергування у зазначеній лікарні. Співробітники щоразу реагували на виклики медперсоналу щодо чоловіків у вікні. Однак вмовляння відмовитися від стрибка обидва рази не дали результату.

"На жаль, незважаючи на спроби реанімувати постраждалих – обидва померли", - йдеться в повідомленні "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Другий день поспіль з вікна другого поверху Київської лікарні #4, яка зосереджена на лікуванні COVID-19, вистрибують...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 september 2020

фото Муніципальна варта Києва
фото Муніципальна варта Києва

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, київські лікарні "колекціонують" пацієнтів з одним і тим самим діагнозом: "Точно не Covid-19?"

Як повідомляв портал Знай.uа, житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця виявилися тільки в коридорі.

Також портал Знай.uа писав, що у 30 кілометрах від Києва медики змушені рятувати життя жителів цілого району на іржавій старій машині та без медикаментів. Для виїзду до хворих коронавірусом їм дали всього 1 захисний костюм на бригаду.