Якщо природа не нагородила вас розкішним і довгим волоссям, можна спробувати покращити генетику за допомогою деяких інгредієнтів, що є у кожного вдома.

Читайте Знай в Google News!

Щоб волосся росло швидше і ставало густим, блискучим, здоровим, варто використовувати спеціальні дієві суміші з доступних продуктів. 7 масок, які впораються з поставленим завданням вже за місяць.

У більшості людей волосся росте по 1,5 см щомісяця, тобто по 0,35 мм щодоби. Влітку волосся росте швидше, ніж взимку. У деяких людей ріст вдень ​активніший, ніж вночі.

7 способів прискорити ріст волосся:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Алое

Розріжте листочки алое надвоє і вичавіть сік. Втирайте рідину в корені волосся масажними рухами. Це допоможе соку проникнути глибше, а також поліпшити кровообіг. Походіть так дві години чи навіть залиште просту маску на всю ніч. Після змийте звичним способом.

Яблучний оцет

Після того, як ви помили волосся звичним способом, використовуйте яблучний оцет замість кондиціонера. Не змивайте його, а просто дайте зайвій рідині стекти. Висушіть волосся феном.

Волосся, скріншот: YouTube
Волосся, скріншот: YouTube

Яєчний білок

Збийте два білки. Нанесіть пухку масу на локони. Замотайте волосся поліетиленом, а потім просто одягніть теплу шапку. Походіть хвилин 40. Потім змийте все.

Гірчичний порошок

Розведіть 2 ст. л. порошку в такій же кількості гарячої води. Додайте жовток, 2 ст. л. реп’яхової олії і 2 ч. л. цукру. Нанесіть засіб на локони. Закутайте їх поліетиленовим пакетом на годину. Змийте.

Коньяк

Змішайте трохи коньяку з парою яєць. Додайте трохи оливкової олії. Нанесіть на корені і розподіліть засіб по всій довжині. Походіть так годину, а після помийте голову і висушіть пасма.

Лимон

Змішайте сік половини цибулини і 1 ч. л. реп’яхової олії, з соком одного лимона і яєчним жовтком. Підігрійте суміш на паровій бані. Ще теплу масу нанесіть на волосся по всій довжині. Змийте через годину.

Кориця

2 ч. л. кориці змішайте з 4 ч. л. блакитної глини. Додайте кілька крапель будь-якої ефірної олії. Нанесіть на півгодини. Змийте шампунем.

Ви точно не побачите перших результатів після одного застосування. Очікувати їх варто вже через місяць-півтора після першого використання за умови, що будь-яка з перерахованих вище масок була нанесена 2-3 рази в тиждень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як стати красивішою за 30 днів: 11 способів змінити зовнішність без пластики.

Як повідомляв портал Знай.ua, як плести коси: різноманіття видів і секрети плетіння.

Також Знай.ua писав, розкіш Сходу — які зачіски носять дружини шейхів і королів.