У той час, поки місія ОБСЄ фіксує порушення режиму припинення вогню в Донецькій області, українські герої продовжують тримати оборону. У мережі з'явилася історія бійця Євгена, який незважаючи на труднощі продовжує захищати країну від путінських окупантів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації прес-центру ООС в мережі Facebook під назвою "Вогонь війни загартовує душі".

Історія бійця Євгена, скріншот: Facebook
Історія бійця Євгена, скріншот: Facebook

Історія бійця Євгена, скріншот: Facebook
Історія бійця Євгена, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сьогодні Женя разом зі своїм підрозділом захищає підступи до Красногорівки. І хоч зараз на передовій тиша, завжди пам'ятає прислів'я "Береженого Бог береже". Перебуваючи на наглядовому посту, уважно контролює свій сектор відповідальності.

"Ворога не можна ігнорувати і ставитися до нього легковажно. За шість років війни я вже вивчив їх дії і поведінку, тому заздалегідь розраховую свої кроки і заздалегідь планую, що робитиму в тій чи іншій ситуації.", - розповідає боєць.

У далекому і тривожному 2015 році Євген практично впритул намагався розстріляти російський Т-72, який атакував наші позиції на південній околиці Широкиного. Дуель між українським захисником і танком тривала до того часу, поки Євген не змусив броньованого монстра відступити. Сам він отримав контузію і після майже годинної перестрілки вже погано розумів, що з ним відбувається.

Як він сам каже, все робив на "автопілоті". І тільки коли за ним прийшли побратими, зрозумів, що небезпека минула. Контракт у Євгена безстроковий. І хоча його громадянська професія цілком мирна - швець, він вже відчуває себе справжнім військовим.

"Не можу залишити на передовій своїх товаришів-побратимів. Навіть після важкої контузії і травми, коли висновок лікарів було невтішним: "не придатний до стройової служби", я вже через рік повернувся в свій підрозділ. Реабілітацію проходив за програмою, яку сам собі склав. У ній було все: фізичні вправи, психологічні тренінги та спеціальні навчання. Після цього можу сам кого завгодно відновити і повернути в стрій. Тому я тут потрібен.", - додав український герой.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, український герой загинув з листом дочки в руках: "Повертайся, приготую тобі вафлі".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі героїчно загинув боєць з Дніпропетровщини - врятував побратимів з вогню ціною життя.

Знай.uа писав, українських героїв витягли з лап піратів - довгі тижні в диявольському полоні.