Найближчими днями погода в Україні буде сонячною і теплою. Однак на вихідних варто взяти з собою парасольку, так як очікуються дощі.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Народний синоптик повідала, що в Україні настало справжнє бабине літо завдяки антициклону, який йде в країну. Саме він забезпечить літню погоду і останні теплі деньки.

" і знову у нас завтра антициклон. Він грайливо тримає бабине літо за талію, не відпускає. 23 вересня в Україні скрізь-сухо, сонячно, тепло, +22 +28 градусів. Не забувайте, що вночі ходять, нудьгують, чіпляються до водіїв тумани. У Києві завтра те ж саме, що і сьогодні – сонце і +25 градусів", - розповіла синоптик і попередила, що найближчі дощі в Україні очікуються в неділю, 27 вересня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За даними Українського гідрометцентру, 23 вересня в Україні буде сухо і тепло. Невелика хмарність збережеться тільки на сході країни. Нічна температура повітря коливатиметься від + 7 до +10 градусів, у південних областях до +11 + 13 градусів. Вдень у більшості областей очікується від + 23 до + 25 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в дребезги, дахи на асфальті.