З Одеси, де зараз завершується оксамитовий сезон і знаходяться десятки тисяч туристів, прийшли вельми сумні і тривожні новини. Так, в місцевій цілодобовій аптеці жорсткого розправилися з дівчиною-фармацевтом. Тіло працівниці аптеки виявили вранці в середу, 23 вересня. Експерти вже встановили, що вона померла від множинних ножових поранень.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції області.

Вбивство в Одесі, фото: Нацполіція
Вбивство в Одесі, фото: Нацполіція

За інформацією поліцейських, інцидент трапився на вулиці Академіка Корольова. Правоохоронці зазначили, що "обстановку в аптеці не порушено". На місце викликали слідчо-оперативну групу, керівництво ГУНП. Поліцейським належить з'ясувати обставини події і працювати над встановленням особи підозрюваного і його затриманням.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - заявили поліцейські.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Італії, яка виявилася однією з найпостраждаліших країн Європи від пандемії коронавірусної інфекції, і де спортсмени найдовше сиділи на карантині, стався дуже жахливий випадок. Так, з'явилася інформація, що у власному будинку було жорстоко вбито відомий футбольний арбітр Даніеле Де Сантіс, йому було всього 33-роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Києві жорстоко розправилися з активістом, який страждав від ДЦП - "Тварини не пошкодували тіло…".

Як повідомляв Знай.uа, молодий киянин загинув, заступившись за чужу дівчину - "Встромив ніж у живіт".

Знай.uа писав, у Києві мати натрапила на закривавлене тіло 44-річного сина-загинув від руки молодого друга.