Відрахування з пенсії в Україні здійснюються в установленому законом порядку на підставі судових рішень, ухвал, постанов і вироків, виконавчих написів нотаріусів та інших рішень і постанов. Нюанси стягнень з виплат пояснює "Пенсійний кур'єр" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

"Пенсійний кур'єр" дав розгорнуту відповідь на наступне питання: "Підкажіть, у яких випадках із пенсії можуть відраховувати 50% від загальної суми?".

Пенсіонерка, фото: youtube
Пенсіонерка, фото: youtube

Зазначається, що відрахування з пенсії здійснюються в установленому законом порядку на підставі судових рішень, ухвал, постанов і вироків (щодо майнових стягнень), виконавчих написів нотаріусів та інших рішень і постанов.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Відповідно до статті 50 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» з пенсії може бути відраховано не більше як 50% від її розміру на утримання членів сім'ї (аліменти), на відшкодування пенсіонером шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров'я, а також у зв’язку зі смертю постраждалого, на повернення переплачених сум заробітної плати в передбачених законом випадках. З усіх інших видів стягнень може бути відраховано не більше як 20% від пенсії.", - йдеться у повідомленні. Пенсійний кур'єр

ЗАПИТАННЯ – ВІДПОВІДІ ❓ Підкажіть, у яких випадках із пенсії можуть відраховувати 50% від загальної суми? ⬜️...

Geplaatst door Пенсійний кур’єр op Dinsdag 22 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський згадав старі лозуги про "посадки навесні", українці скептично усміхнулися: "Текст із "Розсміши коміка"? Вова, навіщо..."

Також "Знай.ua" писав, що як розрахувати розмір майбутньої пенсії: у ПФУ розповіли про електронні послуги