Про це свідчать дані Вищого антикорупційного суду.

Суд планує розглянути позов НЗФ до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 24 вересня.

Напередодні в ході судового засідання за скаргою екс-нардепа Віктора Чумака, прокурор САП Віталій Пономаренко повідомив, що в ході досудового розслідування справи «Роттердам+» всього дві особи просило визнати з потерпілими. Це два феросплавних заводи Ігоря Коломойського-Нікопольський і Запорізький заводи феросплавів.

Нагадаємо, під час судових слухань 23 вересня прокурор САП Пономаренко підтвердив суду, що звинувачення за 3,5 роки розслідування не встановило доказів скоєння злочину і шкоди від дії формули «Роттердам+».

28 серпня САП оголосила про закриття справи " Роттердам»" через відсутність достовірних і вичерпних доказів провини підозрюваних.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За твердженням екс-голови НКРЕКП Дмитра Вовка, який був одним з підозрюваних у справі «Роттердам+», медіа-компанія проти цієї формули фінансувалася структурами Ігоря Коломойського, із залученням підконтрольних олігарху медіаресурсів, зокрема телеканалу «1+1».