Овен

Овни, вам доведеться згадати про пунктуальність-цей день багатий на важливі зустрічі. Намагайтеся не спізнюватися, щоб справити враження на партнерів. Не виключено, що ви обзаведетеся союзниками. На любовному небосхилі сонячно і затишно — ви отримаєте багато позитивних емоцій, спілкуючись з представниками протилежної статі.

Телець

Тельці, небесні світила назвали вас найбільш везучими знаками зодіаку. Сьогодні вас чекають успіхи в комерційних справах — Ви отримаєте непоганий прибуток від скоєних угод, і грошова ситуація порадує. Але намагайтеся обмежувати себе в витратах - до олігархів вам поки далеко, і розумна економія не завадить.

Близнюки

У цей день ситуація зажадає від близнюків вирішувати свої фінансові питання. Особливо ті, які вже давно назріли і вимагають прийняття рішучих заходів. Пошуки нової роботи, додаткового джерела доходу, розмова з начальством про зарплату і т.д. – на будь-який подібний подвиг у Близнюків вистачить рішучості і можливості довести справу до кінця. Тяга до фінансової незалежності допоможе Близнюкам розтрощити будь-яку перешкоду, що стоїть на їхньому шляху.

Рак

Раки, не розповідайте про свої успіхи, щоб не дражнити людей, які вам заздрять — на жаль, поруч з вами є і такі неприємні особистості. В іншому день пройде Непогано - ви зумієте втілити в життя плани і обзаведетеся послідовниками. Увечері чекайте новин від рідні-отримана інформація стане в нагоді незабаром.

Лев

Леви, сьогодні пощастить тим, хто знаходиться в пошуку роботи. У крісло начальника вас не посадять, але пропозиції будуть привабливими і вигідними. Зміни в сфері особистих взаємин виявляться приємними, але розслаблятися рано. Постарайтеся частіше цікавитися проблемами близьких людей і не ігноруйте їх прохання.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Діва

Діви, сьогоднішній день підходить для культурного відпочинку. Вас чекають на виставках і концертних заходах, і не виключено, що ви зустрінетеся з цікавими і симпатичними людьми. Але не поспішайте виливати душу і для початку придивіться до нових знайомих. Увечері корисно побути наодинці з собою і проаналізувати події цієї доби.

Терези

Терези, ви знову сумуєте через дурниці — когось образив начальник, а хтось засмутився через критику товаришів по службі. Зірки радять викинути проблеми з голови і подивитися в дзеркало — ви сьогодні чарівні. А тепер діставайте камеру-фотосесія допоможе підбадьоритися і душевні переживання відійдуть на задній план.

Скорпіон

Сьогодні ви будете розташовані для дуже важливої розмови на тему, яка розбурхує вас останнім часом. Будьте щирі, і підсумок цієї бесіди порадує вас. А коли всі хвилюючі проблеми будуть вирішені, просто насолоджуйтеся чудовим днем, коли можна скористатися своєю незалежністю і відправитися куди завгодно.

Стрілець

Стрільці, ваші дії можна порівняти з плаванням проти течії — обставини складаються не так, як хочеться. Колеги теж " вставляють палиці в колеса» і заважають процесу. Є й радісні новини-ситуація на особистому фронті буде ідеальною. Залишилося поговорити з половинкою і організувати романтичний захід.

Козоріг

Сьогодні будь-яка справа в ваших руках буде доведено до кінця, і ви проявите при цьому чимало завзятості і працьовитості. Таке завзяття ваше начальство не може не оцінити, а значить, у вас незабаром з'явиться перспектива кар'єрного росту, що вас дуже порадує!

Водолій

Водолії, цей день сприятливий для підписання контрактів і оформлення угод. Але не все так просто-намагайтеся бути уважнішими, спілкуючись з малознайомими партнерами, і в складних ситуаціях радьтеся з фахівцями. На любовному небосхилі сьогодні безхмарно - у відносини з половинкою, нарешті, повернеться романтика.

Риби

Риби, сьогодні гороскоп обіцяє неспокійний день. Не соромтеся звертатися за порадою до людей, думка яких для вас важлива — колеги і Партнери з радістю поділяться своїм досвідом. У конфліктних ситуаціях намагайтеся йти на поступки. Зірки кажуть, що компроміс допоможе уникнути серйозних сварок і непотрібних розбіжностей