24 вересня у військовому госпіталі загинув 38-річний Костянтин Оверко. Він був морським піхотинцем Збройних сил України. Важке снайперське поранення було отримано ще 20 Червня. Про це повідомили на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Воїн ніс службу в 503 окремому батальйоні морської піхоти і весь цей час за його життя лікарі відчайдушно вели боротьбу. І його мама постійно перебувала поруч. У некролозі було написано про помилкове людську думку про те, що що війна десь далеко. У день смерті Костянтина вона прийшла в Запоріжжя, звідки він родом.

"Ворог у нас один. І через нього ми сьогодні знову оплакуємо воїна. Сьогодні війна забрала Костю. Світла пам'ять захиснику!", - написано в повідомленні. Оверко переніс понад 30 складних операцій, а в прес-службі 503 батальйону морської піхоти висловили співчуття у зв'язку з його смертю.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також повідомили про те, що поранення стало причиною жовчного перитоніту, який згодом розвинувся у воїна. "Борсуки приносять співчуття близьким загиблого! Брат, ми помстимося! R. I. P", - повідомили побратими Героя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, серце легендарного оперного співака раптово зупинилося - його голос обожнювали мільйони.

Як повідомляв "Знай.ua", осінній призов до ЗСУ-2020: Міноборони визначилося з датами і кількістю.

Знай.ua писав, ЗМІ: податки для грального бізнесу: Мінфін збожеволів?