У п'ятницю, 25 вересня, по всій території України знову очікується сонячна і тепла погода, бабине літо не збирається відступати. Невеликі опади можливі лише в двох областях країни – Івано-Франківській та Закарпатській.

Найхолодніше буде на Західній Україні, там температура повітря складе не більше +25 градусів. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Так, на Західній Україні протягом дня сонце іноді ховатиметься за хмарами, а температура становитиме +23 +25 градусів. Жителі Сходу тим часом будуть насолоджуватися теплом, опадів не передбачається. Температура повітря триматиметься в межах +25 +27 градусів.

При цьому на Півночі України буде хмарно, проте дощі обійдуть регіон стороною. Повітря там прогріється до +24 +26 градусів. На Півдні країни стовпчики термометрів покажуть +25 +27 градусів.

У Києві в п'ятницю буде сухо і ясно. Температура повітря в столиці не перевищить +24 +26 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

погода на 25 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

25 вересня вшановується пам'ять святого Автонома (Артамона), єпископа італійського. Тваринне життя швидко завмирає, осінь вступає в свої права. Наші предки в цей день вивчали листя берези і дізнавалися майбутню весну: якщо вони жовтіють з верхівки - весна буде ранньою, а якщо знизу, то – пізньою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.