Прибиральниця в адміністрації Марина Удгодська зуміла виграти вибори голови Повалихинського сільського поселення в Костромській області. 35-річна жінка виявилася єдиним суперником чинного глави поселення Миколи Локтєва. Про це повідомив "Головний портал Костроми".

Читайте Знай в Google News!

Їй вдалося отримати майже 62% голосів виборців. За неї проголосувало 84 людини з понад 130, які прийшли на дільницю. Жінка формально була висунута обласним відділенням "Російської партії пенсіонерів за соціальну справедливість", так як крім роботи прибиральницею, вона мала можливість на непостійній основі бути депутатом в сільраді.

Марина Удгодська заявила про те, що пішла на вибори на прохання глави поселення Миколи Локтєва, щоб вони не виявилися безальтернативними. Вона лише хотіла допомогти, проте не очікувала такого повороту, що за неї проголосують. 35-річна жінка, за її словами, жодного разу не мала справ з документами. І не має поняття, з приводу нових обов'язків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона думає про складання мандата після вступу на посаду, щоб в поселенні, на території якого проживають 562 людини, були призначені нові вибори. Його територія перевищує 400 квадратних кілометрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Ужгороді тітушки натиснули на виборчу комісію, щоб "протягнути" на вибори партію скандального мера.

Як повідомляв "Знай.ua", в Дніпрі зафіксовано 50 вбивств за тиждень, місто в жаху: "Лежать штабелями"

Знай.ua писав, в Росії загинув актор Дмитро Жулин зірка серіалу "Олександрівський сад"