Лікар Євген Комаровський залишається одним із найбільш публічних лікарів у медіаполі України, очікувано, що під час його прямого ефіру один із глядачів запитав про терміни настання другої хвилі коронавірусу. Лікар відповів: “Середина жовтня”.

Читайте Знай в Google News!

Пояснив свою позицію Комаровський наступним чином: "Як тільки ми закриємося в приміщеннях, як тільки включать опалення, припинимо провітрювати і закриємо вікна". Потім він повторив свою думку: “"Я не сумніваюся, що різке зростання захворюваності коронавірусу відбудеться, швидше за все, з середини жовтня. Проте, це відбудеться не через ігнорування заходів, а тому що ми, традиційно, протягу боїмося більше, ніж коронавірусу”.

Лікар Комаровський завжди переконує усіх приділяти велику увагу питанню зволоженості повітря, провітрюванням. Коли повітря зволожене - усі віруси, що літають у повітрі, осідають на підлогу, а зачіплюються за руки чи обличчя людини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Комаровський вважає, що нині необхідно активно готуватися до другої хвилі. Потрібно збільшити кількість апаратів ШВЛ, підготовки медичного персоналу, збільшення соціальних виплат для них, реорганізація лікарень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський знайшов радикальний спосіб "убезпечити" їжу.

Як повідомляв Знай.ua, Комаровський знайшов рішення для українських батьків.

Також Знай.ua писав, що Комаровський посміявся над материнською любов'ю.