Більше місяця пройшло з подій 9-11 серпня, проте зараз продовжують з'являтися жахливі історії, що сталися з білорусами в ці дні. З'явилася інформація про те, що сталося з молодою мамою з Гродно Кариною Малиновською. Про це повідомило видання "Народна Воля".

Читайте Знай в Google News!

Дівчину затримали 11 серпня, коли вона перебувала біля свого будинку і розмовляла з мамою по телефону, сидячи в машині. Представники правоохоронних органів прийняли її за координатора протесту і силою дістали її з машини.

Вагітну дівчину відвезли в місцеве районне відділення внутрішніх справ, де один з мільярдерів в цивільному в кабінеті вдарив її по шиї так, що вона відразу впала на підлогу. Її змушували підписати протокол і погрожували, що заберуть дитину і заарештують маму, якщо вона цього не зробить.

Під час цієї розмови її хтось ударив у живіт, дівчина тоді ж закричала про те, що вагітна, і її закрили в камері. Через кілька годин у неї сильно почав боліти живіт і Карина попросила викликати швидку. З боку правоохоронців тривав психологічний тиск, їй погрожували і говорили, що відведуть у спортзал, де особливо жорстоко б'ють затриманих.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Її оглянула лікар з РВВС, проте ніяких ознак вагітності не помітила. "Я тоді їм заявила, що якщо зі мною щось трапитися, вони будуть за це відповідати. Мабуть, мої слова їх переконали, тому що вони все ж викликали швидку", — розповіла дівчина.

Доктор оглянув її в лікарні і заявив, що є кіста, тому дівчині необхідна негайна госпіталізація. Карина Малиновська передала ці слова жінці-міліціонеру, яка згодом заявила, що якщо вона залишиться в лікарні, то її прикують наручниками до ліжка, тому запропонувала відразу поїхати в ізолятор.

Дівчині довелося погодитися на цей варіант і всю дорогу просила, щоб її більше не били. У в'язниці вона бачила, як б'ють чоловіків і відвертала обличчя, щоб цього не бачити. Однак один представник правоохоронних органів спеціально повертав обличчя так, щоб вона бачила те, що відбувається, через що їй знову стало погано, їй викликали швидку і відвезли в лікарню.

Лікарі зафіксували розрив кісти і призначили швидку операцію. Потім вона дізналася про те, що втратила вагітність. Вона пробула в лікарні ще кілька днів, а міліціонери зв'язалися з нею тільки тоді, коли вона приїхала додому. Карині потрібно було прийти у відділення, підписати протокол і отримати штраф за те, що вона нецензурно висловлювалася біля свого під'їзду, кричала і кидалася на людей.

Дівчина відмовилася підписувати протокол, а згодом на неї був складений інший — за участь у несанкціонованому заході. Їй присудили штраф в 10 базових величин, так як вона не з'явилася на судове засідання, тому що перебувала на лікарняному — у неї хворіла дитина. Зараз постраждала готує апеляцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові збожеволілий мотоцикліст зніс дитину на пішохідному переході і підло втік.

Як повідомляв " Знай.ІА", під Харковом впав літак: все у вогні, чути вибухи.

Знай.ІА писав, На Прикарпатті маршрутник викликався на матір загиблого героя АТО: "Халявщиц не вожу"