Страшний випадок у педіатрії: постраждала отримала черепну-мозкову травму і перелом носа. Все це з старшою медсестрою зробили батьки однієї із пацієнток. Поліція приїхала лише через півгодини, хоча їм телефонували відразу після початку “бійки”.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає Telegram-канал "Народный ревизор".

Конфлікт стався через те, що дівчина 13 років під час підготовки документів про виписку попросила медиків викликати для неї таксі. Медперсонал подумав, що дитина на таксі поїде додому, тому викликали для неї машину.

Через деякий час у відділенні з'явилися батьки пацієнтки, які були розлючені тим, що їхню доньку відпустили з відділення без них. Вже з перших хвилин розмови працівники зрозуміли, що агресивність і експресивність батьків переходять здорові межі, тому вони зателефонували у “102”. Тим часом, коли мама дівчинки побачила, що старша медсестра, яка перебувала тоді на посту, зателефонувала до поліції, вона ще дужче розлютилася і кинула свою торбинку їй в лице. Батьки дитини, насправді він її вітчим, в цей момент кинувся на жінку і почав її душити.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото Народный ревизор
Фото Народный ревизор

Крики старшої медсестри привернули увагу людей. Жінці на допомогу прибігли будівельники, які працюють у відділенні, і батько іншої пацієнтки. Вони відтащили вітчима і відразу почали допомагати жінці. Лише через півгодини приїхав наряд поліції, які свою довгу дорогу в лікарню пояснили так: “Ну і що? Трупа ж немає”. На той момент працівники лікарні встановили, що у медсестри черепно-мозкова травма і зламаний ніс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балух відверто розповів, як над ним знущались в путінських катівнях

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася - господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео