Білоруськими хакерами, які називають себе "Кібер-партизани" були зламані сайти державних телеканалів, де згодом були показані кадри з побиттями мирних громадян силовиками. Зараз трансляції повернулися в звичайний режим, проте записи події досі можна подивитися в Інтернеті.

Читайте Знай в Google News!

На основному державному телеканалі Республіки під назвою "Білорусь 1" і ще на ОНТ онлайн-трансляція була перервана кадрами з побиттям учасників антиурядових протестів. Про це повідомило видання "TUT.BY" у Telegram.

"Кібер-партизани" заявляють, що якщо Белтелерадіокомпанія не бажає показувати людям правду, вони були змушені показати її самостійно. Перед цим, на "Білорусь 1" показували інтерв'ю міністра охорони здоров'я Дмитра Піневича.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Мінську, 26 вересня, правозахисники затримали понад 70 осіб на мітингу, що почався після зборів учасниць жіночого маршу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь: у хід йдуть кийки і водомети, беззбройні люди грудьми кидаються на омон.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна відповіла Лукашенко за "таємну" інавгурацію і тривожні наслідки: "вибір зроблено...". Олександр Лукашенко фактично підтвердив, що він вибирає Російську Федерацію і цементування тоталітарного режиму

Знай.ua писав, експерт: питання Білорусії чітко розділив Раду на проамериканські та проукраїнські сили