Українська дитяча письменниця Лариса Ніцой звернулася до своїх підписників у соціальних мережах і всім небайдужим громадянам з екстреною заявою. За її словами на студентів і викладачів Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного готували справжню провокацію. Активістка вирішила детально розповісти, що сталося насправді.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

"Студентів і викладачів олімпійського коледжу імені Івана Піддубного побила поліція та тітушки. Конфлікт почався через такого собі Імаса, ректора Національного університету фізичного виховання, який забажав ліквідувати успішний коледж. Імас прийшов у коледж на чолі ліквідаційної комісії і розмовляв російською мовою. Погрожував студентам і викладачам, які стали на захист коледжу. На зауваження студентів розмовляти не російською, оскільки він посадовець, значить повинен звертатися до всіх державною мовою, Імас відмовився переходити на українську. За це студенти вкинули Імаса в смєттєвий бачок. На що отримали побої поліцейських і тітушок, які разом (приблизно 200 чоловік) приїхали робити рейдерськие захоплення коледжу. Сьогодні частина студентів і викладачів знаходяться в лікарні. А Єгора Батарона взагалі було викрадено поліцією, заламали руки, коли він давав інтерв'ю, заштовхали в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. Батарон рік готувався до змагань і завтра мав брати участь у Чемпіонаті Україні - відбірковому на Чемпіонат Європи і світу. Цю всю ганьбу мало хто показує на ТБ. А от канал IСTV, де працює ведуча Гутсайт, показав інформацію у вивернутому вигляді, оскільки чоловік Гутсайт працює міністром спорту. Студенти і викладачі по версії каналу ICTV - це якась зграя розбійників. Прошу допомоги. Поширюйте інформацію про Олімпійський коледж імені Піддубного. Підписуйтеся на їхню сторінку. Підтримуйте їх в коментарях.",- заявила Лариса Ніцой.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В Олімпійському коледжі поліція з тітушками побили викладачів і студентів.

Студентів і викладачів олімпійського коледжу імені Івана Піддубного побила поліція та тітушки. Конфлікт почався через такого собі Імаса, ректора Національного університету фізичного виховання, який забажав ліквідувати успішний коледж. Імас прийшов у коледж на чолі ліквідаційної комісії і розмовляв російською мовою. Погрожував студентам і викладачам, які стали на захист коледжу. На зауваження студентів розмовляти не російською, оскільки він посадовець, значить повинен звертатися до всіх державною мовою, Імас відмовився переходити на українську. За це студенти вкинули Імаса в смєттєвий бачок. На що отримали побої поліцейських і тітушок, які разом (приблизно 200 чоловік) приїхали робити рейдерськие захоплення коледжу. Сьогодні частина студентів і викладачів знаходяться в лікарні. А Єгора Батарона взагалі було викрадено поліцією, заламали руки, коли він давав інтерв'ю, заштовхали в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. Батарон рік готувався до змагань і завтра мав брати участь у Чемпіонаті Україні - відбірковому на Чемпіонат Європи і світу. Цю всю ганьбу мало хто показує на ТБ. А от канал IСTV, де працює ведуча Гутсайт, показав інформацію у вивернутому вигляді, оскільки чоловік Гутсайт працює міністром спорту. Студенти і викладачі по версії каналу ICTV - це якась зграя розбійників. Прошу допомоги. Поширюйте інформацію про Олімпійський коледж імені Піддубного. Підписуйтеся на їхню сторінку. Підтримуйте їх в коментарях. ------------------------ Батарона знайдено у відділку, визволено, завтра він їде на змагання.

Geplaatst door Лариса Ніцой op Vrijdag 25 september 2020

Також варто нагадати нашим читачам, що 24 вересня, викладачі та студенти Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного в Києві заявили про незаконне захоплення ліцею на користь ректора Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгена Імаса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ніцой звернулася до українців через побиття колишнього політв'язня Кремля Балуха.

Як повідомляв Знай.uа, Лариса Білозір з групи "Довіра" засвітила в Раді сумочку від бренду Hermès Kelly за $10 тисяч.

Знай.uа писав, у Трампа повторили улюблений трюк Путіна, скандал на весь світ: "Київ - це Росія".