Президент України Володимир Зеленський з весни 2019 року займає пост глави держави. За цей час його рейтинг падає все більше і українці все частіше скаржаться на те, що він забув про передвиборні обіцянки, за які і голосували громадяни країни. Петиція про те, щоб Зеленський відзвітував про свої досягнення на посаді президента, з'явилася на офіційному сайті Офісу президента.

Читайте Знай в Google News!

"Пройшло вже більше чверті терміну мандата нового президента України Зеленського в О, А ми, як громадяни, які найняли його на найвищу в державі посаду - не маємо хоча б його власної оцінки стану виконання наданих їм у своїй програмі кандидата в президенти обіцянок (текст програми кожен може знайти на сайті ЦВК). Відразу хочу запропонувати кілька питань до майбутньої прес-конференції (звичайно, якщо така відбудеться, а не буде проігнорована Гарантом)", - сказано в тексті петиції.

Також автор звернення навів конкретний приклад з програми тоді ще майбутнього президента.

Зокрема, автор згадав головне завдання, яке ставив перед собою Зеленський – привести до влади порядних і патріотичних фахівців і запитав у гаранта хоча б 5-6 прізвищ "порядних і патріотичних".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Наскільки, на погляд Президента, вже піднявся рівень довіри людей до суду і правоохоронних органів? Для простих суперечок - мирові судді, що обираються народом. Для кримінальних злочинів-ефективний суд присяжних, який складається з народу (з тексту програми кандидата в президенти Зеленського в. А)", - сказано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський на передовій пообідав з військовими розвідниками.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив заяву, обговорення найважливішого партнерства з Євросоюзом відклали.

Також Знай. ua писав, що Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26.